Den Země se sice koná jen jednou za rok, ale náš respekt k planetě by se neměl omezovat jen na jeden den. Dnešní den je způsobem, jak oslavit svět, na kterém žijeme, a také způsobem, jak zvýšit povědomí o tom, jak naše činy ovlivňují životní prostředí kolem nás.

Jako geocacheři si uvědomujeme, jakým způsobem využíváme Zemi při svém koníčku, který milujeme. V průběhu roku se snažíme vracet životnímu prostředí prostřednictvím eventů Cache In Trash Out (CITO), ale je snadné zapomenout se zastavit a ocenit planetu při našem každodenním životě. Proto až dnes vyrazíte na geocaching, chceme vám připomenout, abyste zvedli oči od obrazovky, nadechli se a ocenili život kolem sebe.

Proto jsme pro vás vytvořili tento lovecký úkol ke Dni Země, který si můžete vzít s sebou na další procházku nebo geocachingové dobrodružství! Vyzýváme vás, abyste si všímali drobností týkajících se života ve vašem okolí, a vyzvěte své přátele a rodinu, aby udělali totéž.

Některé z těchto předmětů můžete najít stejně nepolapitelné jako samotné kontejnery geocache, zatímco jiné se možná celou dobu skrývaly na očích. Ať už se rozhodnete lovit jakkoli, nezapomeňte si dnes najít chvilku a poděkovat Zemi za vše, co vám poskytuje.

Šťastný lov!