publikované od března do prosince. Při této příležitosti jsme se rozhodli udělit suvenýr každému, kdo v roce 2022 ukryl keš nebo hostil event, a to včetně ledna a února.

Oslava úžasných skrýší v roce 2022 však neznamená, že skrýše v roce 2023 nejsou stejně důležité. Představujeme suvenýr za skrýše 2023, který je k dispozici od 1. ledna 2023 pro každého, kdo umístí novou keš nebo hostí event, které budou publikovány v roce 2023!

Ano, rok 2023 není rokem skrýší, ale my v ústředí chápeme, že je důležité ocenit neustálý přínos komunity k oživování hry a že rok co rok vzbuzujete úctu a úžas svými výtvory. Přesto nezapomeňte, že nikdy není na škodu být informován o pravidlech zakládání keší a mít na paměti některé hlavní informace pro tento vzrušující nový rok:

  • Severní polokoule bude brzy v obležení zimy, takže pořádání eventů je nejlepší možností, jak získat tento suvenýr včas – nebudete muset čekat na jarní tání na tradiční skrýš, budete mít náskok v získávání suvenýrů a je to vynikající způsob, jak komunikovat s místní geocachingovou komunitou! V létě navíc můžete pro jistotu schovat tradiční keš.
  • Pokud jste keš ukryli v roce 2022 nebo dříve, v první řadě vám děkujeme, že jste umožnili vznik této hry, kterou všichni milujeme! Za druhé, ukrytí dalších keší nemusí nutně znamenat další závazek. Pokud vás napadne lepší využití stávající skrýše nebo součásti některé z vašich stávajících keší, využijte je pro nové a lepší kešování a získejte suvenýr. Jen nezapomeňte archivovat tu předchozí!
  • A nakonec, zůstaňte informováni! Nejlepší je najít 20 keší, než začnete schovávat vlastní, a pokračovat v geocachingu v očekávání další skrýše, abyste měli přehled o tom, co je pro komunitu největší výzvou a nadšením.

Díky vám všem byl uplynulý rok úžasný a my se těšíme na všechny kešky, které naši kolegové kačeři ukryjí v roce 2023 – nezapomeňte se pochlubit svými výtvory na Twitteru, Facebooku, Instagramu a Tiktoku s #2023hider!