Lidé z Geocaching HQ se zúčastňují desítek Mega a Giga eventů po celém světě, podávají si ruce, sdílejí dobrodružné příběhy a samozřejmě i příběhy o geocachingu! Emma je koordinátorkou komunity v Geocaching HQ. Emma nedávno odcestovala do Arizony v USA, kde se zúčastnila megáče GeoWoodstock XX. Zde je shrnutí její cesty.

Při své první účasti na megaeventu jsem byla nervózní, vzrušená a vůbec jsem nevěděla, co mám očekávat, když jsem se vydala do Flagstaffu v Arizoně na GeoWoodstock XX.

Jediné, co mohu říct, je: “Ty jo!” Byla jsem ohromena obětavostí pořadatelů a dobrovolníků a obrovskou účastí geocachingové komunity! GeoWoodstock XX byl mimořádným eventem na oslavu 20 let GeoWoodstocku!

GeoWoodstock, jeden z nejdéle pořádaných geocachingových eventů, je místem, kde se zrodilo mnoho geocachingových tradic, včetně prvního výskytu žabáka Signala®, eventových geocoinů a první geosvatby na megaeventu!

GeoWoodstock XX rozhodně dostál svému odkazu – dva týdny nepřetržitých eventů, aktivit a zábavy pro všechny! Vedlejší eventy zahrnovaly ranní CITO a noční pivo v borovém háji, GPS Adventures Maze a dokonce i možnost vyjet lanovkou na nejvyšší horu Arizony.

Obrázek od mostly_moss.

Spolupořadatelé f0t0m0m, ShareBear64 a foomanjoo vytvořili hvězdnou sérii eventů od začátku do konce. Jejich smysl pro detail byl zřejmý všem. Dobrovolníci neúnavně pracovali na tom, aby usnadnili aktivity a udrželi vše v chodu.

Obrázek od GeowoodstockXX.

Mou nejoblíbenější částí GeoWoodstocku XX však bylo setkání s tak širokou škálou kačerů! Od páru, který rád plánuje celé výlety kolem svých oblíbených typů keší, až po tým kačerů, kteří procestovali všechny okresy v Texasu (dvakrát!). Setkala jsem se s vášnivými sběrateli trackovatelných předmětů, s tvůrci hlavolamových keší a dokonce i s geocachingovou rodinou, která se skládala ze tří generací.

Nikdy mě nepřestane udivovat, kolika způsoby lze tuto hru hrát. Nezáleží na vašich zájmech nebo schopnostech, vždycky je tu keš přesně pro vás!

Obrázek od Yosemite John and Debbie.

Ať už se účastníci vydali splnit milník v kešování, vyměnit si trackovatelné předměty nebo vyplnit svou geomapu, odcházeli z GeoWoodstocku XX s mnohem víc – s novými přáteli, nezapomenutelnými vzpomínkami a úsměvem od ucha k uchu. Pochvala f0t0m0m, ShareBear64 a foomanjoo za jejich píli! Dobrá práce!