Rok 2024 se rýsuje jako skvělý rok pro mega-eventy. Komunita geocachingu již naplánovala několik mega-eventů po celém světě! Všechny eventy si můžete prohlédnout v seznamu z HQ nadcházejících mega- a giga-eventů (a Block Parties pro rok 2025!). Níže uvádíme jen několik důvodů, proč je účast na mega-eventu skvělým receptem na zábavu při geocachingu.

Vytváření přátelství
Díky stovkám lidí, kteří na každém eventu sdílejí váš koníček, si jistě najdete nové přátele a rozšíříte svou partu pro budoucí geocachingové výlety. Přidejte si své nové kamarády z mega-eventu mezi přátele v aplikaci Geocaching® a budete s nimi moci snadno zůstat v kontaktu a zapojit se do žebříčků.

Sdílejte vášeň pro své oblíbené části hry
Mega-eventy vám dávají možnost ponořit se do aspektů geocachingu, které vás nejvíce vzrušují. Pokud jste si hru oblíbili kvůli kreativním úkrytům keší, možná se na některém z mega-eventů budete moci zúčastnit workshopu k vytváření hlavolamových keší. Pokud máte rádi trackovatelné předměty, budete mít možnost objevit vzácná TBčka a popovídat si s dalšími fanoušky.

Hledání úžasných keší
Organizátoři mega-eventů často vytvářejí speciální labky a ukrývají nové keše, které mohou kačeři najít v blízkosti místa konání eventu. Nové keše a labky v blízkosti mega-eventů jsou často speciální keše nebo skrýše, které jedinečným způsobem oslavují témata eventu, a často se jedná o druhy keší, kterým budete chtít udělit body oblíbenosti.

Kterých mega-eventů byste se mohli letos zúčastnit? Podělte se o ně v komentářích níže!