Je to ambiciózní cíl! Rekord, který se snažíme prolomit, je tu od 11. srpna 2013! Bude to vyžadovat účast každého z vás, vaše rodiny, přátele a dokonce i sousedy, ale se silou neuvěřitelné celosvětové geocachingové komunity jsme si jistí, že ho můžeme překonat.

A jaký rekord se to snažíme překonat?
Snažíme se překonat rekord počtu průzkumníků (kačerů a dobrodruhů), kteří zalogují nález keše, labky nebo se účastní eventu v jediném dni. Naším cílem je překonat tento rekord na Mezinárodní den geocachingu 20. srpna 2022, což je ve stejném dni, kdy se koná Geocaching 20th Anniversary Celebration Event. Současný rekord je 126 833 kačerů, a byl stanoven 11. srpna 2013.

Jak mohu pomoci překonat tento rekord?
Můžeš nám pomoci zapsat se do historie tím, že v sobotu 20. srpna vyrazíš ven a zaloguješ “Nalezeno” u keše, odlovíš labku nebo zaloguješ “Navštíveno” u eventu, který se bude tento den konat.

Dalším skvělým způsobem, jak nám můžeš pomoci překonat tento rekord, je zorganizovat skupinový výlet, aby více kačerů vyrazilo ven lovit nebo vzít s sebou mudlovského kamaráda a představit mu geocaching. Svým prvním nálezem se zúčastní něčeho velkého!

Je za prolomení rekordu suvenýr?
Ano. Pokud budeme s překonáním rekordu 20. srpna úspěšní, zpětně udělíme suvenýr o několik dní později po 20. srpnu do profilu všem kačerům, kteří pomohli stanovit nový rekord.

Kdy se dozvíme, jestli jsme rekord překonali?
20. srpna budeme na Twitteru, Instagramu a na našem blogu sdílet průběžné aktualizace našeho postupu ke stanovení nového rekordu.

Až do středy následující po eventu nebudeme mít jistotu, zda jsme rekord pokořili, ale určitě budeme sdílet výsledky našeho pokusu o rekord prostřednictvím sociálních médií, jakmile je budeme znát.

Učiňme 20. srpen 2022 dnem, který vstoupí do knihy rekordů! Nemůžeme se dočkat, až se spolu s vámi zapíšeme do historie.